Keluar darah

Assalamualaikum Saya nak tanya, saya sekarang mengandung 7 minggu.. saya ada bersama dengan suami.. lepas je bersama dengan suami, ada darah keluar waktu saya kencing terkeluar sekali dengan air mani suami.. tapi bila saya cek upt masih positif dan makin terang. Adakah ini normal.?

12 Balas

sy dlu pon mcm nie...pegi hospital doc ckp ancaman keguguran..jadi wat sementara nie sis jngn bersama ngan suami dlu..