Spotty!

Assalamualaikum. Saya nak tanya pengalaman ibu2 diluar sana. Saya sekarang ni baru 7 minggu (first baby) dan seminggu ni hari2 saya ada spotty. Saya agak risau. Macam mana nak protect dari ada spotty and benda ni normal ka ya? Kalau normal, spotty ni ambil masa berapa lama utk berhenti? Terima kasih atas respond semua ?

3 Balas

baby macam mana sekarang sis? dah selamat melahirkan ke? saya pun tgh mcm ni skrang. risau juga first baby.

Better sis jmpe doc tuk tgk bby inside ok or x ..doc akn scan

Tdk normal tu ,bgus p jumpa doktor