Senak perut

Assalamualaikum . Saya nak tanya , ada sesiapa ke rasa senak perut masa nak period ? Huhu . Jalan banyak pun boleh jadi senak perut ni . 😂 Saya da lewat priod baru brapa hari . Jd saya belum test upt sbb terlalu awal rasanya .

4 Balas

terima kasih awak2 . walaupun baru je berapa hari saya lewat priod . Saya da buat upt test pagi td . Ada 2 line 🥰 Excited tp dlm masa yg sama saya risau . Huhu .

semoga Ada rezeki zuriat buat sis Dan husband ye...yg TTC mcm sy ni memg Akan fhm mcm mana perasaan tggu bila xdtg period Tu... nak celup takut xda hasil jadi sedih...🥰

5mo ago

Aamiin . Semoga sis dan suami serta para2 ttc lain juga merasainya jua . Aamiin aamiin yarabbal alamin . 🤲

Wassalam. Saya 🙋‍♀️

5mo ago

Iya sis. Mmg saya mcm tu kdg2. Tp setiap org beza2.

sayaa