Senak Perut

nak tny saya test clear blue digital 3+ lepastu perut sy mcm senak senak kembung adakah normal. sy xg klinik lg utk check last period saya 5Nov ##firstmom #First_Baby #pleasehelp

Senak Perut
2 Balas

Waktu first pregnancy, saya pon kerap bloated. Mcm masuk angin. Itu normal, tapi Puan digalakkan utk jumpa Dr jugak.

sy pun alami bloated jgk , 4 week prgnat dh nmpk kntung . better u prgi klinik cpt sbb bleh trace ectopic prgnacy if ada .

5mo ago

sy scan tvs scan ikut rahim dkt hospital sg buloh tu pun dc pkar yg scan , dc o&g tk dpt trace sgt . dc pesan scan lah awal tkut ectopic prgnacy