Bingung dengan Pregnant test

Assalamualaikum . Saya nak tanya ada ke kat sini dia pregnant tapi bila test upt samar2 .. Xde alahan ppe tiba2 pregnant ? Ada ke ? Perlu ke gi kat klinik ? Saya last period 23.2.2023. Maaf tnya sebab xde pengalaman. #jgnkecamyasyg

15 Balas

saya last period 27.2.2023 lepastu check upt 25.03.2023 time ni naik double line tapi samar..time check upt lagi 2hari date period..now upt terang menerang dah..

Try pergi je klinik, kalau mengandung alhamdulillah. Kalau tak kena minta solution dari dr, kalau period regular tiba2 lama tak datang masalah jugak tu.

Waalaikumsalam. Tak semesti ada alahan. Tapi boleh je sis confirm kan dengan pergi ke klinik. Nanti doktor minta buat upt juga.

2y ago

Faham. Moga ada rezeki

Saya pula dah confirm pregnant baru la alahan start dtng satu persatu.

Biasanya lepas confirm pregnancy baru alahan datang 😂

2y ago

sama. jenis air liur byk sampai xleh telan air liur sdri. lupa dah mgu ke berapa bru normal. rasa masuk 6 bulan kot bru ok.