Nak bersalin , tapi tak nak ada suami di sisi

assalamualaikum , saya nak bertanya .. saya tak lama lagi akan bersalin , kalau nak masok hospital kena ada suami jgak ke ? saya kalau boleh tak nak ada suami masa saya bersalin nanti .

5 Balas

u need ur husband or mom. utk uruskan dftr keluar masuk hospital. bila u dh dkt dewan bersalin husband or mak u kena pegi dftr utk warded. bila discharge kena pg amek ubt and byr kn bill. so boleh mntk mak u settle kn kalau xnk husband u.

1y ago

family member.