Panas sangat kalau nak tidur

Assalamualaikum.. saya mommy 27w5d. Normal ke asalkan malam nak tidur jee panas. Rasa nak marah sangatt sampai tendang semua bantal selimut 🤣 Soo kena mandi duluuu baru boleh tidur 😢

8 Balas

tu lAh..panas xbole bwk bincang..tambah pulak skg ni musom panas..lagi la membahang..tapi tu la asik kena bebel dgn laki sbb dia slalu kesejukan😅3 biijik kipas rasa xcukup

normal sis , skrg tgh menghadap .. kdg mndi smpi 4/5 kali sbb tk selesa berpeluh .. kdg tk buat keje pun boleh berpeluh tiba2 😁

Sama jugak la saya nk msuk 29w , tido dlm bilik bukak ekon 16 suhu dh pastu dgn kipas lagi tetap rasa xselesa🤧🥲

Ibu mengandung mmg kepanasan sikit. Bkn stakat malam nk tido je, sepanjang masa haha.. mmg kena kerap mandi

Normal..aircond full blast pun xrasa.suami dh beku kt sblh, kita berpeluh mcm berkebun 😂😂😂

Sama .. lps mandi pon berpeluh, mlm kne bukak aircond, klo x buka peluh sampai x bole tido🤣🤣

normal je mase pregnant ni , lepas beranak nti bru la rse sejuk smula 😂

Sama sis 🤣🤣🤣 mmg rasa panas .. walaupun dah bukak aircond