tangan shaking

assalamualaikum, saya mengandungkan ank sulong skrg 11 minggu, tgn saya lately ni kerap shaking, siapa ada pengalaman mcm ni?

2 Balas

Refer hospital sis tanya doc kenapa tak pun pergi kk dulu.. semoga takde apa² buruk..sebab saya ada kawan kes lebih kurang Macam ni juga bila check doc kata badan dia penat sangat mungkin kurang rest dan makan doc gitau dia baby dia boleh bahaya kalau ada tunjuk simptom lain tapi alhamdulillah baby dia oke sekarang sebab doc bagi ubat alhamdulillah dia dah nak beranak esok lusa ...saya ni pula edd bulan 12 semua mummy 2020 huhuhu saya doakan awak sihat yea jangan fikir sangat positif je tau .. selagi takde simptom pelik yang lain awak dan baby oke..kadang badan tengah nak terima suasana baru pun tangan jadi camtu juga ..

Tak pernah