Perut dan pinggang rasa tak selesa

Assalamualaikum, saya mengandung 7w4d .... saya nak bertanya normal ke rasa perut dan pinggang tak selesa? Kaki kadang2 sa penat .. kalau da keluar darah semasa kencing dan lepas tue sudah bhenti adakah itu normal?

4 Balas

Saya pun 7week 6hari.. kaki pun ada rasa penat2 macam lenguh. perut tak selesa.. asyik kembung. Pinggang pun tak selesa. Samalah. Tapi bab darah tu saya takde. Baik puan ke hosp atau klinik. Check

Normal klau bab2 sakt perut, pinggang and kaki cpt rasa penat, but klau kncing klua drah tu better pegi jmpe dktor cek takot sis ad mslah ap2...

Sy pn mengalami masalah yg samaa. Kdg nk tido on x selesa

Normal