Hi I'm newbie:)

Assalamualaikum , saya ingin bertanya sejak kebelakangan ini. Saya sering merasakan penat , sangat letih , asyik nak tidur je. Kekadang saya mual tanpa muntah , pening kepala , sakit bahagian bawah perut sebelah kiri. Kadangankala sakit seluruh badan. Baru baru ini saya kerap beremosi , marah tak tentu pasal. Tetapi saya belum mengesaki bahawa saya telah mengandung ? Kerana saya sudah check ( pregnancy ) beberapa hari lepas dan keputusannya adalah ( negetive ). Tetapi saya ingin tahu apakah masalahnya ? Adakah ianya masalah selain daripada itu ? #ingintahu #bantusharing #seriusnanya

1 Balas

try cek upt lagi sis . air kencing pertama selepas bangun pagi . kalau result dia masih negatif means hormon sis la tu .

3y ago

thankyou for info❤️