MINGGU KE BERAPA SESUAI??

Assalamualaikum, saya dah 28 minggu, agak agak bila sesuai kemas beg hospital? Sebab org sekeliling cakap masih awal. Mcm2 boleh terjadi. Ada juga sedara mara yg baby meninggal, so bila nak unpack balik barang2 yg da dikemas akan buat jadi murung Dan meroyan. So setiap Kali nak kemas beg, saya jadi risau pulak. Saya high risk akan bersalin 38 minggu, agak2 minggu ke 35 sesuai tak?

8 Balas

sy 28 week dah kemas beg..misi y suh sbb dah sesuai.bersalin ni tnpa jangkaan bile2..mcm sy 3 org bersalin 36 week

10mo ago

alhamdulillah.. sume sihat2..xnk bg mama die letih kot😅