normal ke

Assalamualaikum ...saya dah 24 minggu lebih.... Normal ke baby suka duk sebelah kanan..... Sebelah kanan asyik kram je...bagaimana cara nak kurangkan kram...??

1 Balas

Normal sist..mcm sy bby suka duduk sbah kanan..masa prut keras tu..xbwt apa2..tunggu smpai reda..tpi prgerakkan tu kira jga la..tkut kurang gerakkan

5y ago

Terima kasih sis.... Risau jugak tak pernah jadi macam ni... Bila jadi macam ni agak blur juga la. ...anak first.... Risau la...