Nak Tahu Kandungan Usia Berapa.

Hi Assalamualaikum. Saya buat test ni mula ii pada hary ahad. 2/2/2020 , masuk tahun baru saya sudah tak datang bulan. Tak terfikir pun pregnant mula ii check sekali keluar dua line. Saya happy but the same time saya masih tak puas haty maybe rosak ke apa pregnant test then saya check untuk keesokannya dan still juga positif. Saya sebulan tak datang bulan. Saya pun tak ingat last period saya tarikh bila yang pasti bulan 12 tahun 2019 last saya period. Bulan pertama tahun baru dah tak period. Check kat swasta dia pon check pakai pregnant test and cakap usia kandungan dalam 5 minggu. So saya nak puas kan haty lagi agak agak usia kandungan saya berapanya?

Nak Tahu Kandungan Usia Berapa.
1 Balas

Kenapa laa tak puashati banyak kali da test tu kan.. bersyukur n doa byk2 takde kemudaratan sepanjang kehamilan. Nk taw berapa week.. kne la scan diklinik.. Long way to go dear..