ADAKAH KEMBUNG?

Assalamualaikum. Saya bg bubur kosong kat anak. Dan sy perasan dah 3 hari start first day bg rasa bubur kosong bila mlm mesti meragam. Sebelum ni tdo dia mmg lena. Lepas bg rasa bubur kosong tu dia jd macam ni. Berak ok. Masih mustard lg. Dia tak sembelit. Dia tak sesuai mkn bubur kosong ke? Minta tlg ibu2. Lupa tulis. Baby 6 bulan..

2 Balas

cuba join happy baby food malaysia dgn fb..admin group tu rajin respond pertanyaan mommy tentang pemakanan baby kita.. byk ilmu awak boleh dpt dkt situ.. bubur yg awak buat tu terlalu pekat atau cair sgt?

baby dah berapa bulan ?

2y ago

lupa nak tulis. baby 6 bulan. ni first food dia