Permulaan Hamil.

Assalamualaikum, saya baru hamil dalam 4 minggu, saya nak tanya produk ESP SHAKLEE bagus tak untuk saya minum sepanjang permulaan hamil ni?

2 Balas

Sy amalkan set hamil Shaklee before dpt tahu 4 bulan sebelum pregnant. Masa awal pregnant pun teruskan amalkan set kehamilan tu. HB tak pernah drop bawah 11 lagi. Bila nurse suggest ubat KK sy ckp, sy amalkan shaklee tu. Takut overdose pula kalau bnyk sgt 😂 include ESP sy amalkan, mmg bertenaga and tak lapar sgt. Sesuai utk avoide GDM juga sbb makan still under control.

bagus..lagi bagus dah bersalin pun terus kan jugak..susu meriah warna kuning pekat..sy setiap anak sampai dah tak nyusu badan baru stop esp shaklee sekali dgn alfafa