Loya dan muntah setiap hari

Assalamualaikum. Saya ada persoalan. Alahan hamil saya sangat teruk. Setiap hari muntah dalam 3 kali sehari. Saya bingung dan tak tahu bagaimana nak atasi. Sudah jumpa doktor dan makan ubat tahan muntah tapi masih juga muntah. Saya bimbang sebab tempoh untuk WFH da kurang seminggu. Saya perlu memandu 37km ke tempat kerja dan ulang-alik. 3km sebelum ni pun saya tak mampu. Ada tak yang berpengalaman macam saya? #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

Boleh appeal kt manager/pihak atasan untuk lebihkan tempoh WFH sementara ada alahan? Sbb susah juga kalau dh masuk office nanti nak ulang alik ke tandas sbb muntah. Bab alahan ni kita nk cuba kawal muntah pun susah kadang, ubat pun tak jalan.

2y ago

Saya pon alami dilema yang sama sis. Saya travel ke office lbih kurang 1jam lebih. Saya request wfh tapi pihak managemnt tak approve. Sedangkan saya ada alahan yang teruk dan slip disc. Jadi susah nak long drive . 😔😔