Susu Formula Masuk Angin

Assalamualaikum, saya ada beli susu S26 untuk anak umur 3 bulan sebanyak 900g. Sebahagian saya simpan dlm bekas asal (tin) dan sebahagian saya masukkan dalam bekas kecil untuk travel. Bila saya tengok susu dalam bekas kecil tu jadi keras dan perlu goncang² sikit utk jadi serbuk balik. Adakah susu tu masuk angin? Masih boleh bagi pada baby ke?

2 Balas

Susu masuk angin. Kalau sy masih bancuh lagi😅.susu mahal..hehehe

1y ago

Selamat x? Baby okay kee minum

Selalu nye susu da keras tu . Susu da masuk angin sis

5y ago

Ok. Tq2.