Pampers newborn

Assalamualaikum & Salam sjhtera nak tnya ada tak ibu2 yg biasa beli pmper ntuk ank bakal lhir brand momo house ok tak..boleh bg info tak ok ka x ..n ssuai ntuk smua klit bby tak..cntoh bby klit snstf ..sy nga servey na bli pmpers ntk bby bakal lhir tp tatau na plih brand apa yg ok Dan klu blh sy na ibu3 sggest brand ok Dan hrga mampu milik tq #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

31 Balas

Chlorine free diapers pilihan sy 1. Offspring tp harga agak pricey 2. Applecrumby pun harga agak pricey 3. BeSuper, yg ni mampu milik. 3 brand ni sgt sesuai utk kulit sensitive baby

newborn saya bg anak pakai petpet ok je. cuma bsr skit bru tkr drpers. petpet newborn hrga dlm rm24 satu pek .. momohouse saya penah pakai 2 keping tester pnya ok je. tkde naik apa2

Anak sy pakai drypers ,genki ,huggies cepat bocor pastu naik merah2 .. pastu sy tukar hoppy pkai mlm aiwibi pkai siang ok.. cepat meresap x bocor.. ank pun x de ruam

sy tak beli pun pampers. mintak sample je. pastu ada dpt free pampers besar yg Drypers dgn genki. pegi expo berbaloi, boleh dpt pampers free utk newborn.

sy dh beli 3 pack size nb tapi kak ipar ada try jgk dia cakap Momo house punya kasar sikit.. apa2 pn sy akan try Dulu untuk baby bakal lahir ni 😂

pampers ni pon ikot baby juga. ada baby pakai okay. ada baby pakai xokay. boleh cuba brand huggies, molfix, drypers,

Anak sy dr newborn smp sekarang guna pampers mamypoko..serius elok sgt tuk baby 🥰 bia penuh tp still kering je..anak pun selesa

nb momo ni xnaik ruam ..xda alergik apa ..blh pkai tp kerap kna tukar sbb cpt bocor sgguh anak pkai

sy baru beli tp x pakai lg. tgh perabis kan sample pampers yg dpt free nie😂😂😂

petpet & drypers mostly 1 pack below rm30.