Adakah ini positive?

Assalamualaikum & Salam sejahtera smua para mommy☺️ Sy kahwin pd april bln lps.. Sy nak tanya, adakah upt ni menunjuk kan positive? Sbb period sy lag smggu.. Sy tergerak hati nak test tadi subuh sbb krmin tetiba bgn pagi bdn trasa lenguh sgt & rsa nak demam tp hari ini sihat pula 😅

Adakah ini positive?
2 Balas

Nmpk samar sgt.. try beli upt yg berbeza n cek lg.. klu xnak, tggu lg seminggu beli clear blue digital… inshaa Allah ada rezeki sis

9mo ago

Ya Allah🥺 salam takziah sis.. Baiklah, esok sy ke hosp.. Risau pula sbb kluar spotting sejak 2 ari lepas lg😖 Tq atas nasihat yg d beri 🙏🏻🙏🏻 tq sgt..

nampak samar2. inn shaa allah positif

9mo ago

Iyaa masi nmpk samar2.. insyaAllah sy akan try lg smggu utk test.. Btw Terima kasih sbb sudi respon post sy☺️