Upt positif lepas seminggu period

Hai mommy nak tanya saya ada buat upt test lepas seminggu period..saya rasa tergerak hati nak buat adakah upt ni rosak atau sebab lain?#seriusnanya #bantusharing

Upt positif lepas seminggu period
7 Balas

cuba guna brand lain pula, beli di farmasi. adik ipar saya pun mcm ni. ingatkan period rupanya early pregnancy bleeding. kalau dah repeat dapat positif, and ada bleeding lg, cecepat jumpa doktor ya

repeat test semula selepas 48jam. hcg akan meningkat setiap 48j. test guna upt yg berbeza. boleh pakai upt yg jenis high sensitivity mcm dipp&tell. nnt update kami okay❤️😊

saya pun macam tu jgk sis period heavy 3 hari , check upt lepas seminggu naik double line terang , cuba sis try brand lain kalau naik double betu la tu pregnant 😁

Repeat guna brand lain. Klau brand lain pun positive, positive pregnant lah tu

repeat gne brand lain plak.. klu still positive, pregnant la tu..

Tak apa awak repeat balik test upt guna dip & tell tu

wahh..tahniahh.masa period tu heavy ke??