Air Kelapa

Assalamualaikum.. Salam sejahtera semua. Saya baru ja hamil dalam 5-6 mnggu mcam tu la. Tapi sejak hamil ni saya suka sgt minum air kelapa.. Tk dak apa effect kan kalau saya minum air kelapa tu? Maaf ya.. Sekadar bertanya.. Sbab ni anak sulung saya.. ?

2 Balas

Boleh ja minum sis ikut orang jugak . Ada yang x berani minum air kelapa awal2 pregnant macam saya . Tapi kalau teringin sangat nak minum , saya minum sikit ja asal dapat rasa asal x kempunan .

Sy wktu trimester prtma pom minum je air klpa.. 😅5-6mnggu minum sbb xtaw plak pantang xleh minum..tpi alhamdulillah skrg trimester ke-3 dh.. Details scan baby ok