Sterilizer dan Warmer

Assalamualaikum & salam sejahtera. Saya ingin bertanyakan pendapat ibu² di luar sana berkenaan penggunaan bottle sterilizer & warmer, adakah ianya bersifat keperluan? Jika ya, mohon cadangkan beberapa jenama yang sesuai serta kelebihan dan kekurangan jenama yang ibu² pernah gunakannya ya. Terima kasih.

1 Balas

Tu bukan keperluan penting pon sis. Ikut bajet jugak. Kalau bnyak bajet boleh je. Sterilizer tu boleh je guna air panas kat rumah tu. Warmer tu if sis pam susu & nak cepat tp boleh je rendam dlm air panas je. Sama je kaedah nya. Kalau bby fm beli thermos pon dh ok.

5y ago

Terima kasih.