milk warmer

hai ibu. saya nak tanya sikit. untuk ibu yang fully breastfeeding pakai warmer apa ya untuk panaskan

2 Balas

Saya letak kt rumah bs brand mimobaby right after hantar anak 3m. Harga marhaen & senang guna tanpa buka2 penutup botol, ambil masa 3m-4m. 6in1 pulak tu so boleh guna utk panaskan makanan dia sekali & mcm2 lg. Kalau kt rumah or travel, tak guna warmer sbb saya train anak minum susu sejuk yg lebih berkhasiat. Belikan bs sebab bs tak sampai hati tgk anak saya minum susu sejuk huhu biasalah org tua. Kita ni hati kering 😆

rendam dgn air suam biasa je.