Normal ke nak masuk 26 weeks baby dalam kandungan tak tendang kuat dan kerap?

Assalamualaikum. Salam sejahtera. Normal ke nak masuk 26 weeks baby dalam kandungan tak tendang kuat dan kerap? Walaupun belum 28 minggu saya ada kira cukup 10 gerakan cumanya tak sekerap dulu. Banyak berpusing je. Rasa macam dia terbang2 kat dalam perut. Appointment dengan kk lambat lagi. Perlu ke saya scan di klinik swasta? Risau terbelit tali pusat atau apa2. Saya jadi tak keruan pula. Sometimes sendiri rasa susah nafas kat dada. Saya cuba juga positif maybe skrg baby byk tidur dan makin besar tapi tulah saya jadi terlalu banyak fikir. Boleh kongsi pengalaman dan nasihat para ibu kat sini?#firstmom #firstbaby

6 Balas

cuba buat detail scan kat mana klinik swasta

2y ago

👏👏😄 so sweet.. alhamdulilah