period tak teratur

Assalamualaikum.. pertanyaannya, mcm mn nk mengatasi masalah period tak teratur?

3 Balas

period ada kaitan dgn hormon.. hormon yg brmslh bole dipulihkn scra smulajadi dgn pmknn sihat...pengurangn brt bdn. dgn ubat2an n jamu pun boleh tp ia brsifat smntara.lg elok diet.jg mkn. wlupon brat x overweight sklipun. pmknn yg sihat boleh normalkn hormon.

Assalamualaikum, saya pun pernah alaminya dan refer ke doc untuk consultation 🙂

waalaikumussalam, ada bjmpa dgn doc x sis☺️