Assalamualaikum

Assalamualaikum, pada semua maaf saya ingin bertnya lately ni badan saya selalu mcm lenguh lenguh terutama dibhgian pinggang smpai lah ke peha kkdg dkt kaki tk tahu kenapa , ada ke itu salah satu petanda mengandung? Atau bukan #ingintahu #pleasehelp

4 Balas

klu sy pun mse mula2 sblm cek upt tu mmg sakit betul pinggang sampai kaki...sampai sy tak boleh tido atas tilam, makin sakit... jdnya tdo bawah alas toto nipis baru elok pinggang...rupanya ada org dah kat dlm 😅

2y ago

owh sy takde kejap2, seminggu lebih juga laa sy menanggung sakit dr pinggang kebawah...mula2 ingt sbb nk period, jd wat dono jelaa, sy siap stretching pinggang yg extreme lah masa tu... lepas delay period 7hari, baru berani check upt...dpt tawu double line tu, sy baring jelaaa lepas tu...tp lepas dah check upt tu, sakitnya dah beransur pergi alhamdulillah... nnt awak buat lah upt test tu, supaya klu ada isi nnt takde lah kita buat bende yg tidak2 pd sakit td tu...

Sy punya petanda sakit pinggang. Malam2 je badan panas. Husband sruh check upt sy buat xlyn sbb fikir penat keje kot. Tp check jugak upt tgok2 double line. Nnt check upt ye.

saya tanda2 pregnant mcm tu..sakit pinggang drp paha sampai kaki,lenguh kaki..sis boleh cuba check upt nanti

try cek upt or scan.

2y ago

Insyaallah nti saya try check