leher hitam

hi assalamualaikum, normal ke sy tgh pregnant 25w leher mcm berkerak hitam & muka kusam. sy sgt malu 🥲

13 Balas

sama lh dgn sy.sgl celah2 jd hitam.siap pkej jerawat blkng Bdn plk tuuu . hbis berparut sbb gtl sekali. dh lh leher hitam,blkng Bdn Pon berparut. rs down jgk bila tgok cermin tp ramai ckp hormon skjp je.. xpela kite redha.huhu. hrp hilglh nt Lps bersalin

12mo ago

sama.. da la leher hitam, banyak parut pulak tu. sejak pregnant kulit sensitif sgt kan😭