leher hitam

hi assalamualaikum, normal ke sy tgh pregnant 25w leher mcm berkerak hitam & muka kusam. sy sgt malu 🥲

13 Balas

u try gosok pelan2 muka u dengan micellar water dan kapas muka. dan gosok sekali leher u. kadang2 kita bila mengandung ni kan, daki dia lain macam pekat dan melepak kat muka. mmg normal patutnya. tp pgalaman i, i gosok dgn micellar water tu macam tak mandi tau hitam kat kapas. geli betul.

12mo ago

try la u. I skg mandi tu kena pakai towel kecik buat gosok badan dengan sabun. busuk la badan lain macam sikit ngndung ni.