GERAK BABY

Assalamualaikum normal ke masuk 36w 3d baby xaktif mcm selalu.. baby gerak tp slow.. Cucuk² dia bru gerak.. pasto senyap balik kadang gerak time kita xsedar Mengeras dri 35w lgi start mengeras kejap²..

2 Balas

Kalau cukup 10 gerakan dlm 12 jam, in shaa Allah baby okay. Sebab ruang dah sempit. Jadi baby gerak slow je. Tapi kena monitor jugak tu. Kalau rasa tak okay, better ke hosp ye.

Saya pun sama..tapi alhamdulillah ok. Mgkin sebab bby dh besar ruang dh sempit