SPOTTING ( 5W)

Assalamualaikum . Normal ke kalau pregnant seawal 5w ada spotting darah coklat2, ade sikit keluar darah mcm period sengugut tu ..darah beku keluar setitik dua , sakit pingang dan ari2 .. Ade yang mcm saya tak ? #babyfirst

6 Balas

tak normal..sy pun bgtu jgk mula2 spotting pergi hsptal doc ckp ada luka kecil di tepi dinding rahim..kena bgi folic asic.. kena review minggu 8..minggu ke 6 kedua kli pendrahan skit2..ada darah beku seketul kecil dan ada spotting..pergi hospital doc ckp kemungkinan janin baru nak menempel..kena tunggu review minggu ke 8..3/1 pgi..review..doc scan ada kantung tetapi janin mcm tak berapa menjadi..kena tunggu minggu ke 10..17/1 ..tetapi rezeki tak ada..petang jam 4 3/1..sy tumpah darah banyak darah fresh diiukut 2 ketul darah beku yg besar..dan kantung baby😭😭😭..pergi emergeny doc scan..mmg dah gugur habis..sedih..sekarang tengah berpantang hari ke 13..semoga ada rezeki lepas nie..penantian 10 tahun..mom cepat2 lh pergi hospital yaa..biarpun setitik spotting keluar

4y ago

amin..pasti akan ada rezeki lagi🙏🙏