SPOTTING ( 5W)

Assalamualaikum . Normal ke kalau pregnant seawal 5w ada spotting darah coklat2, ade sikit keluar darah mcm period sengugut tu ..darah beku keluar setitik dua , sakit pingang dan ari2 .. Ade yang mcm saya tak ? #babyfirst

6 Balas

Setengah org normal setengah tak normal...sy spotting kndungan msuk 4w4d spotting smpai 7 hri pastu bleeding 3hri pastu spotting balik 3hri..pastu stop...nie dh 9w4d...bru² nie bleeding bnyk jgk tp xsakit...p hospital doktor scan bby ok,jantung pon nmpk normal...tp doktor ckp ancaman keguguran...doktor cum pesan bnykkn berehat...mkn ubt duphaston untk sebulan...

2y ago

Sis nk tanya bleeding keluar cecair shj or ada ketulan spjg sis spotting tu ?