SPOTTING ( 5W)

Assalamualaikum . Normal ke kalau pregnant seawal 5w ada spotting darah coklat2, ade sikit keluar darah mcm period sengugut tu ..darah beku keluar setitik dua , sakit pingang dan ari2 .. Ade yang mcm saya tak ? #babyfirst

6 Balas

Bg saya normal. Sbb pernah kena. Darah keluar setitik je warna coklat selama 3 hari. Tapi saya tetap pergi klinik juga utk kepastian. Better pergi je klinik.

4y ago

Terima kasih sis bgi semangat.. InshaAllah harap tak ada pape ... Moga semua nya selamat dan sihat😗