mommy mommy lepas bersalin pernah lalui tak mcm ni .. Ruam merah gatal satu badan selepas bersalin

Assalamualaikum , nk tnya saya tgh berpantang 9 hari .. satu badan keluar ruam merah gatal mcm ni . Ada effect tak kalau kita pam susu dan nk cucuk insulin dekat peha

mommy mommy lepas bersalin pernah lalui tak mcm ni .. Ruam merah gatal satu badan selepas bersalin
6 Balas

Saya pun waktu berpantang kena mcmni. G klinik dr kata ni sebab allergic. Tktahu allergic makanan atau ubat. Dalam 3minggu lebih juga baru sembuh.