mommy mommy lepas bersalin pernah lalui tak mcm ni .. Ruam merah gatal satu badan selepas bersalin

Assalamualaikum , nk tnya saya tgh berpantang 9 hari .. satu badan keluar ruam merah gatal mcm ni . Ada effect tak kalau kita pam susu dan nk cucuk insulin dekat peha

mommy mommy lepas bersalin pernah lalui tak mcm ni .. Ruam merah gatal satu badan selepas bersalin
6 Balas

Wasalam. Sy jd mcm ni haritu taktau kenapa tp sy assume sbb minyak yg digunakan campur dgn sauna. Tp sy direct feeding takde masalah pn rsnya. Sy pn czer