buku pink

Assalamualaikum .. nk tny, korang bt buku bby bila ye? sy skrg 7 minggu, sy mngandung kli kedua yg ni. kli pertama sy mgdung, sy keguguran bulan 3.. risau plk..

35 Balas

kandungan kedua sy buat masa 5 bulan, x tau preggy time tu, xda alahan langsung. now tunggu hari je lg

Awal2 jumpa dktr sbb perna Ada sejara gugur kn supaya dorang boleh pantau lebih awal...

Saya pn ari nie 7w smpi skrg blm buat buku tggu bln 8 nti sbb doc ckp blm npk heartbeat.

sy ms tau mnndg trus buat buku ms tu kndgn br 5wek..sbb ni kndgn kdua..pnh ggr sblm ni

Kalau ada history gugur digalakkan buat buku pink awal2. Nurse boleh pantau lebih

Saya buat tain 8weeks and tain tu dah nampak baby gerak ii semua waktu scan😂♥️

Smlm dpt tau pregnant terus Dr suruh buat buku sbb ade DM type 1..Bru 3minggu 6ari🤗

Sy buat buku 9week lebih,, kndungan kedu jgk.. Sblm ni pnh kguguran..

sya 8week .. tu pun doktor ckap knapa lmbt check 😅

Kalo 5week bleh buka x.. Sy ggurtime 10week bulan 1 hritu