Jalan baru bukak 2cm tp Kne balik dulu

Assalamualaikum. Nk Tanya ibu2 smua biasa klau jln da bukak 2cm brapa lama akn terbuka jln nya lg ya? Sy da 38w4d .ada tips apa2 tak bg jln terbuka lagi. #pleasehelp #bantusharing #ingintahu

1 Balas

Macam sy 2 malam bukaan still 3 4 cm je, last2 nurse bukakkan jalan sbb dah tak tahan nak hadap contraction je 🤣 awk kena banyakkan berjalan, naik turun tangga, jalan itik, squat. Kalau still larat bersama dgn suami, boleh try kalau nak.

2y ago

❤️🥰