First time buka buku pink

Hi semua. Nak tanya klu first time buka buku pink kena puasa ke?? Sbb hari tu nurse KK ada call 2 mggu sblm ni utk cnfirm kan appt date tp dia takda inform nak puasa atau tak sbb sy baca kena ambl darah and bt urine waktu first time buka buku so nak tanya pengalaman yg lain hehehe. sbb sy dah trim 2 baru dpt appt date utk buka bku pink :')

4 Balas

kalau puasa tu untuk yg minum gula je . saya hritu mcm tu jugak , amik darah n urine . kalau kena minum air gula , dia bgtau date sekian2 . yg tu mmg kena puasa

Tak perlu puasa pun sis . Lebih baik makan pagi atau bawak makanan dan minuman sesiap takut kelaparan nak tunggu giliran lama

tak perlu pun...dtng jee kk mcm biasa ye..

xperlu puasa.

1y ago

okay thank you 😊