Pindah Klinik dr swasta ke KK

hai mommy.. sy nak tanya soalan.. skg ni sy preg 25minggu. selama mngandung ni sy berklinik swasta.. tp sy nak pindah ke KK. mommy rasa KK terima ka? x kena marah/bising? sy nak pindah KK atas sbb yg tertentu.. mommy ada pengalaman ka? boleh share dgn sy? thank u in advance ❤️

1 Balas

Boleh awak. Not a big issue. Awak walk in KKIA dengan buku pink swasta. Cakap nak buat antenatal checkup. Nanti nurse akan explain next step.