..

Assalamualaikum nak tnya... Kalau 28w keatas mmg selalu sakit bawah perut kew?? Ada tak sape2 yg mcm saya??

2 Balas

Saya sakit kt bahagian tulang bawah ari2 tu.. Makin lame makin sakit.. Susah nk gerak.. Bila mengereng kaki bertembung kaki, bila nk pusing dia punya rase nk gerak tu, hanya allah je yg tau perit nya.. Cm tulang patah..

5y ago

Tq sis

Waalaikumsalam. Betul sis. Sis kalau jalan ke gerak ke nak duduk ke nak bangun ke ampu dengan tangan bawah perut tu. Batuk or bersin pun sama jugak.

5y ago

Samaa