Insurance Terbaik

Assalamualaikum, nak tny, insurance ape yg terbaik untuk pregnancy & baby yg bakal lahir ye..? #pleasehelp #pregnancy #insuranceforprenancy

1 Balas

bagi saya aia. boleh apply masa dlm kandungan before 35w utk dptkan cover terus lepas dia lahir. so kalau masuk nicu sbb kuning pun boleh claim balik ikut kepada coverage yg kita amik. kalau baby dah keluar, lepas 14 hari baru leh apply. takaful yg lain saya tak sure

2y ago

aia..ade jgk survey, tu tengah pk..pastu mencari agen tu xde yg knal..tkut pulak kne scam..🤭