Buku Pink

Assalamualaikum, nak tny buku pink seharusnya buat pada kandungan brp minggu yaa..?

13 Balas

Lain tempat lain cara sis. tapi seeloknya bukak buku 8 - 12 weeks. macam saya bukak time 10 weeks. and KK saya terima je orang yg walk in. ada certain tempat kena call / book tarikh dulu.

Masa saya, saya buat pada 10weeks.. Tengok tempat juga sis, ada yg boleh awal buka buku. Macam tempat saya boleh buka pada usia 8-11 weeks.. Kalau awal sangat nnti nurse suruh balik dulu

tengok atas kk.. saya bukak buku pink masa 10weeks.. tpi kt tmpt saya kena g booking tarikh dulu dgn misi..

Waalaikumusalam.. yg saya tau sebelum 12weeks.. saya buka masa lebih kurg 6/7weeks

call kk terdekat dan tanya terus prosedur dia. lain tempat lain cara sis

Sy buat masa 6week. Tapi kk biasa dia minta 8-12week sesuai buat buku

waalaikumussalam. sy bt masa first time pergi kk 4weeks

Salam sy buke waktu kandungan 12week

Saya buat masa 12weeks

Sy buat masa 11weeks