puting luka

Assalamualaikum... Nak tanye ada x petua utk pulihkan puting yg luka,bila nak bagi bby isap rase sakit pedih sgt...

2 Balas

cuci dengan air panas2 suam dekat puting tu . n ade yang ckp letak air susu kite sendri kat puting n keliling puting tu dan biar kan . saya cuba dua2 nie , cepat baik luka nya

Wsalam 1. Sapu susu badan (tips dari nurse) 2. cocoa butter cream 3. bepanthen (kena cuci bersih2 before susukan anak)