Rawatan untuk puting luka

Assalamualaikum, nk tanya mcmna nk rawat puting yg luka?.Boleh ka guna nipple cream walaupun lukanya bukan disebabkan baby...pedih dan ngilu.... #ingintahu

1 Balas

Wassalam, guna susu dr puting tu sendiri je sis. Lepas baby lepaskan susu, sis picit sikit susu tu letak kt puting. InshaAllah dlm beberapa hari boleh baik ☺️ sye buat mcmtu je tak pkai niple cream pon.

3y ago

maaf sis, sbb saya bru prgnant 33 mggu... susu xda lg.... luka di puting sbb hsbnd pnya krja 😅...xtau mcmna nk buat...