naik kereta 7-8 jam

Assalamualaikum, nak tanya.. kalau pregnant 34 minggu, selamat lagi tak naik kereta dari selangor ke kelantan? ada ibu2 sini yang ada pengalaman tak?

4 Balas

sy pun baru je smpai di kg kt kelantan dari kajang .. perjalanan 8jam ,naik bas je .. Tapi mmg siksa sngt2 ,sakit belakang,sakit bontot, baby pun mcm xselesa sbb kita duduk lama sngt... sepanjang perjalanan tawakal kpd Allah jelah .. alhamdulillah smpai juga di destinasi dgn selamat...

5mo ago

sis berapa minggu ya?

Selamat je, cuma sis ok ke duduk lama2 dalam kete? Kalau seat yg jenis tinggi rasanya tak sakit sangat pinggang. Sy bape minggu sudah menangis dalam kete sbb sakit pinggang. Padehal perjalanan 4jam je 😂

selamat je..tp kene banyk benti berehat ( means kene berjln² /bngon dr seat kerta tu)..ni ape FMS sy nasihat kn la

salam sis. selamat je sis, cuma nanti tiap 2 jam berhenti rnr, stretching lurus pinggang lurus kaki.