naik flight

Assalamualaikum mommies.. saya first mom, pregnant 23 minggu. plan nak naik flight dari kl ke kota bharu kelantan jumaat ni, which is kandungan 23 minggu 3 hari masa naik flight. saya naik seorang sebab suami tak dapat nak teman. selamat tak eh, kalau naik seorang? ada sape2 pengalaman sini naik flight seorang? 28 minggu tu, masuk 7 bulan (3rd trimister) ya?

1 Balas

wsalam. sy naik flight sendiri masa kndungan 26w dan 29w alhamdulillah xde masalah. cuma 28w keatas kena ada surat dktr.