travel lepas bersalin

ada sesiapa ada pengalaman, travel lepas bersalin utk berpantang di rumah keluarga .. contoh, bersalin di Kelantan, berpantang di Selangor .. boleh share tak?

2 Balas

kalau travel dengan kereta,kena banyak berhenti berehat, jalan-jalan sikit dekat luar. Sebab kalau duduk lama2 bimbang boleh jadi darah beku

Sy balik bpantang perak - johor. singgah tidur di n9 sbb sakit blkg klu duduk lama2. Dan utk keselesaan bby juga.

1y ago

iye. more to safety juga.