Pusat berdarah

Assalamualaikum nak tanyak knp pusat baby berdarah? Blh letak minyak batu kh baby baru 12 hari

Pusat berdarah
1 Balas

Dia x kering habis lagi ni sis lepas trcabut pusat, cuci dgn air alkohol yg hospital bagi utk cuci pusat baby tu.. baby sy dh 20hari, tali pusat dh lama tanggal wktu 7hari pun sy msih cuci dgn air tu smpai skrg,l.. sehari 2x wajib sy buat dapp dapp dgn kapas n alkohol tuh.. xpayah letak benda lain ye sis, takut ade infection nnti bernanah pulaa..

3y ago

OK sis tq infor nya 😊