Ingin tahu

Assalamualaikum nak tanya Apakah normal baby 6 bulan..kerap muntah bila di bgi susu muntah..bila di bgi makan muntah Ada yg tw cara mengatasi nya Dh jumpa doktor Doktor cuma cakap Baby masuk panas Tu je

2 Balas

masok panas? baby demam ka? awak pergi klinik biasa atau klinik khas utk knk2

10mo ago

cuba bawak pergi pakar kanak2. mcm sy ritu baby kerap muntah lepas minum susu 15-20min. doctor kk terus refer pakar kanak2. doctor pakar suspek ada gerd

Masuk panas macam mana tu? Awak pergi klinik biasa atau klinik pakar kanak2?

10mo ago

ada refer pakar kanak2 tak