Pening dan lenguh Awal kehamilan.

Assalamualaikum Nak tanya .. semalam rasa lenguh kt pinggang Tapi tak kuat sangat harini da okay Tapi pening2 dan sakit badan di Awal kehamilan dan kuar angin dlm badan. Normal ke?

1 Balas

Waalaikumsalam,, normal sis di awal kehamilan .. tapi kalau sakit yg berpanjangan boleh refer ke doc .. saya pon mcm sis awal kehamilan smpai usia kndungan 9mggu 2hri sekali sakit kepala doc cuma sruh makan panadol utk kurgkn sakit kepala .. 🤗👍 moga kndungan sis mmbesar dgn sihat 👍