Adakah anda sama macam saya alami?

Assalamualaikum nak tanya sahabat sekalian, saya ada buat test upt dan alhamdulillah ianyaa terus double line dan memang yakin positif preggy. Sekarang usia kehamilan saya dalam 5minggu mcm tu. Dalam keadaan sekarang perut saya rasa sebu sangat, rasa berangin. Boleh ke saya nak sapu minyak angin sikit pd perut? Dan normalkah saya asyik berasa nak kencing je? Dan lagi satu persoalan untuk org yang penah keguguran mcm saya, apa supplement atau makanan yg anda makan untuk kuatkan rahim ye? Boleh share tak?

Adakah anda sama macam saya alami?
2 Balas

waalaikumussalam.. alhamdulillah rezeki.. tak boleh sapu minyak angin kat perut.. panas.. takut gugur nanti.. better refer doktor.. doktor akan bagi ubat untuk kuatkan rahim..

11mo ago

Alhamdulillah, rezeki yg tak disangka2 🥺😢